shtëpi > Lajmet e fundit > CHINAPLAS 2016 - CHINAPLAS 2016

CHINAPLAS 2016

COX PLASTIC 2016
The 30th International Exhibition on Plastics and Rubber Industries

The 30th International Exhibition on Plastics and Rubber Industries
Date 25-28 Apr, 2016
Opening Hours 09:30 – 17:30
Venue Shanghai New International Expo Centre, PR China (Pudong)
(2345 Longyang Road, Pudong, Shanghai, PR China (Postal Code: 201204)
Organizer & Co-organizers:
Adsale Exhibition Services Ltd.
China National Light Industry Council – China Plastics Processing Industry Association
China Plastics Machinery Industry Association
Messe Düsseldorf China Ltd.
The Plastic Trade Association of Shanghai
Beijing Yazhan Exhibition Services Ltd.
Sponsor:
Europe’s Association for Plastics and Rubber Machinery Manufacturers (EUROMAP)
Overseas Supporter:
Association of Japan Plastics Machinery
Chinese Supporters:
Anhui Province Plastics Association
China Rubber Industry Association
Fujian Plastics Industry Association
Guangdong Plastics Industry Association
Jiangsu Plastics Processing Industry Association
Jiangxi Plastics Industry Association
Shandong Plastics Industry Association
Shenzhen Polymer Industry Association
China Taizhou Plastics Industry Association
Zhejiang Plastics Industry Association

16 Theme Zones to Facilitate Successful Sourcing of Buyers:

Additives Zone Automation Technology Zone Auxiliary & Testing Equipment Zone
Bioplastics Zone Chemicals & Raw Materials Zone Chinese Export Machinery & Materials Hall
Colour Pigment and Masterbatch Zone Composite & High Performance Materials Zone Die & Mould Zone
Extrusion Machinery Zone Film Technology Zone Injection Molding Machinery Zone
Plastics Packaging & Blow Molding Machinery Zone Recycling Technology Zone Rubber Machinery Zone
Semi-Finished Products Zone

GETADh geskaleaPTFE gul teflon StangTrashësia e bojësfletë PTFEPTFE Sheet 0 6MMTeflon transparenteshirit PTFEpjatë Teflon 10mmpëlhura të veshura0 3 fletë Teflonchinaplast 2016COX Plastikë2 mm pjatë Çmimi teflonbar PTFEPTFE trashësi bar 4mmÇmimet Mats plastikengjyra natyrale PTFEngjyra PTFEVeshje SILICONE pëlhurëRubber Recycling Machinery com de ltd mailPTFE elektrike izoluesfletët teflon për shitjefurnizuesi teflonderdhur Teflon চাপchemblock Pricepëlhurë FiberPlastike presion një p t f eFabrika plastykfletë PTFETemperatura e lartë fletë PTFE toleranceshufra PTFE 1mmkasetë të lartë temperaturëçorape Teflon temperaturë të lartëpanele metalike fletë Teflonpllaka teflonprfe temperatura tubplasto2016Pëlhurat furnizuesi Temperatura e lartëfletë furrë Teflonfilm teflon ngjitësfletë teflon 0 1 m / mfletë PTFE rëndëfletë PTFE 2mpronat (godetshitur PTFECHINAPLAS 2016Zgjerimi i ngrohjes tempaturebar Teflonburim teflonÇmimet shufra Rell dhe llojet e mscam markësshufra plastikefilm teflonplastike dhe gome ekspozitë në Shanghaip t f d bodi qelqiÇfarë ndjenjë e teflonpllaka formohemShitja pllakë teflon pykëkonsumuarit rezistent lloj pjatë madhësisë 3milinxjerrje presion të lartëteflon çmimi 1 fletëcolor harga10Search Engine

Najloni Filter Bag - Najloni Filter Bag - Filter Bag PP - Poliestër Filter Bag - Najloni Filter Bag - Filter Bag Mikron PP - Mikron poliestër Filter Bag - PET Produkte Blerësit Guide